Kelemen software

IS Kasa/DailyShop je namijenjen masovnoj i brzoj maloprodaji u ugostiteljstvu, trgovini, salonima ljepote, frizerima... Pri tome je modul IS Kasa namijenjen samoj maloprodaji (dvije varijante – jedna prilagođena ugostiteljstvu a druga trgovini), a modul IS DailyShop pozadinskim poslovima (robno-materijalna evidencija, izvještaji za knjigovodstvo itd.) Od 1.1.2022. postoji i mogućnost da se baza podataka DailyShop-a smjesti u Cloud, što je korisno za situacije kada su pozadinski poslovi dislocirani od mjesta prodaje.
Kelemen software

IS DirectTrader je namijenjen specijaliziranoj maloprodaji kao što su servisi, trg. autodijelova, kompjutora, ali i veleprodaji, proizvodnji itd… Po potrebi korisnika može podržavati rad s komisijom (ulaznom i izlaznom), radne naloge za proizvodnju, financijsko knjig. kupaca i dobavljača, knjigov. izvještaje, knjige, obrasce itd. Od 1.1.2022. postoji mogućnost da se baza programa smjesti u Cloud, pa je samim tim omogućena jedinstvenost podataka sa različitih lokacija, uz uvjet da na računala s kojih se pokreče aplikacija treba biti napravljena instalacija pomoćnih servisa.
Kelemen software

Knjigovodstveni programi su na raspolaganju u četiri modula; 1) IS GlavnaKnjiga, 2) IS Plaće, 3) IS OsnovnaSredstva, 4) IS Blagajna.

Svaki od tih modula podržava poslove karakteristične za knjigovodstvenu problematiku kojoj su namijenjeni.
Kelemen software

IS Urudžbeni zapisnik je namijenjen upravljanju ulaznom i izlaznom dokumentacijom. Koriste ga tvrtke koje zaprimaju i/ili izdaju mnogo dokumentacije i rade to sa mnogo stranaka. Baza podataka s kojom radi program može biti smještena CLOUD.
Kelemen software

IS Car Evidence je namijenjen praćenju problematike kod poslovanja sa većim brojem vozila, koja se možda i iznajmljuju. Prate se servisi, registracije i planovi iznajmljivanja i rezervacije vozila. Baza podataka s kojom radi program može biti smještena CLOUD.